Fysiotherapie Beelen

Zwanger

Zwanger en in topvorm blijven, het kan! Het is mogelijk om negen maanden fit te blijven maar je moet er natuurlijk wel wat voor doen!

Klachten voorkomen

Naast goede voeding is een actief beweegprogramma belangrijk. Dit om klachten te voorkomen tijdens de zwangerschap en zo fit mogelijk de bevalling tegemoet te gaan.

Door middel van krachttraining houd je de spieren sterk en ben je na je zwangerschap snel weer op je oude gewicht en dus in shape! Sporten tijdens je zwangerschap is belangrijk.

Als je zwanger bent houd je door beweginen je spieren soepel, blijf je in conditie en heb je minder last van zwangerschapskwalen zoals misselijkheid, duizeligheid, mood-swings, obstipatie en pijnlijke benen en rug. Om je alle negen maanden fit te voelen kun je beter vanaf het begin van je zwangerschap aan lichaamsbeweging doen. Sporten kan betekenen: een minder pijnlijke en kortere bevalling!

Genoeg redenen dus om vandaag nog te beginnen met sporten. Er zijn verschillende manieren om te trainen tot de laatste dag van je zwangerschap. De intensiteit kan namelijk altijd aangepast worden door de bewegingsuitslag te verkleinen en je herhalingen omlaag te brengen.

Voorbeeldoefeningen

Klik op de onderstaande link voor voorbeeldoefeningen.

Zwanger en in topvorm!

De voorbeeld oefeningen worden uitgevoerd door twee fysiotherapeuten. Beide al ver gevorderd in de zwangerschap, 30 weken van een tweeling en 36 weken van een eenling! Bij Fysiotherapie de Klerk sport je niet in een groep maar krijg je individuele begeleiding van een fysiotherapeut. Je kan kiezen voor trainingen van 30 of 60 minuten. Je traint in het sportcentrum van Basic-Fit in stadion Galgenwaard of buiten.

 

De training zal bestaan uit de volgende elementen:

  • Krachttraining gehele lichaam
  • Stabiliteitstraining
  • Corestability
  • Conditie
  • Coordinatie

 

Therapie

Algemene Fysiotherapie

Sport Fysiotherapie

Medical Taping

Manuele Therapie

Revalidatie voor COVID-19 patiënten

Aanvullend

Dry Needling

Medisch Training Centrum

Psycholoog

Blog

Contact

"

ERVARINGEN

Cliënten aan het woord

google

Jeanine van Voskuilen is echt top. Na jaren van mijn schouder klachten af. Een paar behandelingen en tips Ze wist het na een paar keer precies wat er was. Echt fantastisch. Geen pijn en gewoon mijn werk doen.

google

Mijn zoon is fantastisch behandeld. Super ervaring

google

Goed fysio gekregen.

Wilt u ook graag een review achterlaten voor ons dan waarderen we dat enorm. U kunt dit doen via Google zodat iedereen kan zien dat dit door u geschreven is. Via de onderstaande button kunt u een review schrijven.

E-mail ons

info@fysiotherapiebeelen.nl

Bel ons

0346 - 26 37 75

Bel ons

06 - 29 38 33 12

Locatie

Straatweg 71 A

3621 BJ Breukelen

OPENINGSTIJDEN

Maandag

07.30 - 21.00 uur

Dinsdag - Woensdag

08.00 - 21.00 uur

Donderdag

07.30 - 21.00 uur

Vrijdag

08.00 - 21.00 uur

Zaterdag 

08.30 - 10.30 uur