Fysiotherapie Beelen

Tarieven MTC

CORONA UPDATE

Wegens de Corona crisis gaat de renovatie van het MTC niet door en zijn de tarieven verlaagd.
(prijs van 1x per week is : € 40,-)

Voor meer informatie kunt u altijd bellen of mailen naar de praktijk.

TARIEVEN MTC

1 x per week: € 40,-
2 x per week: € 69,-
Onbeperkt: € 95,-

Tarief voor Bootcamp training

1 x voor € 40,-
2x voor € 69,-
Onbeperkt voor € 95,-

Tarief voor 1 op 1 personal training

€ 75,- per uur

NEEM NU EEN PROEFLES VOOR MAAR

€ 5,- per uur

Medisch Trainingscentrum Breukelen

Onder begeleiding van een fysiotherapeut of personal trainer van Fysio Beelen wordt er in groepen of individueel getraind met een op maat gemaakt oefenprogramma. We hebben speciale groepen voor Ouderengym, Ouder & Baby training, Winterfit training.

Ook de populaire lessen zoals Yoga, Nordic Walking en Bootcamp kunt u volgen bij Fysio Beelen. Het is dus mogelijk om zowel buiten als binnen te sporten.

SPORTFYSIOTHERAPIE IN Breukelen

Praktijk Fysiotherapie Beelen is gespecialiseerd in sportfysiotherapie. Onze therapeuten kijken samen met jou naar de motoriek en coördinatie en analyseren daarmee hoe de blessure is ontstaan. Aspecten zoals coördinatie, snelheid, lenigheid, kracht en uithoudingsvermogen worden in het behandelplan meegenomen.

Het behandelplan van een sportblessure wordt afgestemd op de sport die je beoefent, op wat je kan en op wat je mag doen.

Voor het behandelen van sportblessures heeft de sportfysiotherapeut verschillende behandelmogelijkheden zoals oefenprogramma’s met of zonder gebruik van trainingsapparatuur. Taping, braces of mobiliserende technieken.

Uiteraard gaan behandelingen van sportblessures door de sportfysiotherapeut indien nodig in overleg met de trainer, en wordt een aangepast trainingsschema opgestelt. Het doel van de sportfysiotherpie is helder: herstellen tot op uw oorspronkelijke sportniveau.

Afspraak maken voor sportfysiotherapie in Breukelen? Een telefoontje is voldoende, je hebt geen verwijzing van een (huis)arts nodig.

Therapie

Algemene Fysiotherapie

Sport Fysiotherapie

Medical Taping

Manuele Therapie

Revalidatie voor COVID-19 patiënten

Aanvullend

Dry Needling

Medisch Training Centrum

Psycholoog

Blog

Contact

"

ERVARINGEN

Cliënten aan het woord

Ik ben erg tevreden over mijn behandeling met shockwave therapie bij fysiotherapie Beelen. Dankzij deze therapie met 8 shockwave behandelingen ben ik nu verlost van een langdurige peesblessure aan mijn bovenbeen en kan ik mij weer goed (pijnvrij) bewegen.

Loes Koopmans - Breukelen

Monique geeft altijd een goede uitleg bij alles wat ze doet. Zo blijft ik goed op de hoogte van alles wat ik mag verwachten.

De persoonlijke aandacht maakt voor mij dan ook het verschil om hier te komen.

Dhr. Oostvaart - Houten

Wegens gewrichtsklachten train ik ondertussen alweer meerdere jaren bij fysiotherapie Beelen. Het laatste jaar wegens corona in een groepje buiten. De training wordt geleid door de altijd enthousiaste fysio Bart. Het met elkaar trainen stimuleert. Bart is enorm creatief met het bedenken van een voor iedereen passend programma. Zo hoop ik langer fit te blijven en nog jarenlang te kunnen genieten van de dingen waar ik gelukkig van wordt!

Willem van Oosterom - Kockengen

Wilt u ook graag een review achterlaten voor ons dan waarderen we dat enorm. U kunt dit doen via Google zodat iedereen kan zien dat dit door u geschreven is. Via de onderstaande button kunt u een review schrijven.

E-mail ons

info@fysiotherapiebeelen.nl

Bel ons

0346 - 26 37 75

Bel ons

06 - 29 38 33 12

Locatie

Straatweg 71 A

3621 BJ Breukelen

OPENINGSTIJDEN

Maandag

07.30 - 21.00 uur

Dinsdag - Woensdag

08.00 - 21.00 uur

Donderdag

07.30 - 21.00 uur

Vrijdag

08.00 - 21.00 uur

Zaterdag 

08.30 - 10.30 uur