Fysiotherapie Beelen

Logopediepraktijk Breukelen

U bent welkom met al uw vragen rondom taal, spraak, stem, ademhaling, gehoor en mondgedrag. Dit geldt voor kinderen, jongeren en volwassenen.

Logopedie klachten

De vraag kan oa. voortkomen uit een vertraging in de spraak- en taalontwikkeling, afwijkende ontwikkeling van het gebit, problemen bij het zingen, werk-gerelateerde klachten, problemen in de dagelijkse communicatie, ouderdomsklachten, problemen met kauwen en slikken, neurologische aandoeningen.

Na aanmelding volgt onderzoek en het stellen van een diagnose. Samen met u wordt bekeken of het starten van de behandeling gewenst is. Er wordt daarna gericht geoefend om vaardigheden te ontwikkelen en/of om te gaan met beperkingen.

Er zijn behandellocaties in Breukelen, Loenen aan de Vecht en Kockengen. Op indicatie van de verwijzer behandel ik, mits het praktisch haalbaar is, ook aan huis.

Logopedie vergoeding

 Logopedie wordt vergoedt uit het basispakket van de zorgverzekeraar. Voor cliënten vanaf 18 jaar geldt dat eerst het eigen risico gebruikt wordt voor vergoeding, voor 2019 is dat wettelijk vastgesteld op 385 euro. Als dit (al) verbruikt is, wordt de behandeling vervolgens vergoed uit de basisverzekering. Voor logopedisch onderzoek en behandeling is een verwijzing van een arts nodig.

Neem gerust contact op voor al uw vragen:

www.logopediebreukelen.nl

Therapie

Algemene Fysiotherapie

Sport Fysiotherapie

Medical Taping

Manuele Therapie

Revalidatie voor COVID-19 patiënten

Aanvullend

Dry Needling

Medisch Training Centrum

Psycholoog

Blog

Contact

"

ERVARINGEN

Cliënten aan het woord

Ik ben erg tevreden over mijn behandeling met shockwave therapie bij fysiotherapie Beelen. Dankzij deze therapie met 8 shockwave behandelingen ben ik nu verlost van een langdurige peesblessure aan mijn bovenbeen en kan ik mij weer goed (pijnvrij) bewegen.

Loes Koopmans - Breukelen

Monique geeft altijd een goede uitleg bij alles wat ze doet. Zo blijft ik goed op de hoogte van alles wat ik mag verwachten.

De persoonlijke aandacht maakt voor mij dan ook het verschil om hier te komen.

Dhr. Oostvaart - Houten

Wegens gewrichtsklachten train ik ondertussen alweer meerdere jaren bij fysiotherapie Beelen. Het laatste jaar wegens corona in een groepje buiten. De training wordt geleid door de altijd enthousiaste fysio Bart. Het met elkaar trainen stimuleert. Bart is enorm creatief met het bedenken van een voor iedereen passend programma. Zo hoop ik langer fit te blijven en nog jarenlang te kunnen genieten van de dingen waar ik gelukkig van wordt!

Willem van Oosterom - Kockengen

Wilt u ook graag een review achterlaten voor ons dan waarderen we dat enorm. U kunt dit doen via Google zodat iedereen kan zien dat dit door u geschreven is. Via de onderstaande button kunt u een review schrijven.

E-mail ons

info@fysiotherapiebeelen.nl

Bel ons

0346 - 26 37 75

Bel ons

06 - 29 38 33 12

Locatie

Straatweg 71 A

3621 BJ Breukelen

OPENINGSTIJDEN

Maandag

07.30 - 21.00 uur

Dinsdag - Woensdag

08.00 - 21.00 uur

Donderdag

07.30 - 21.00 uur

Vrijdag

08.00 - 21.00 uur

Zaterdag 

08.30 - 10.30 uur