Fysiotherapie Beelen

Afspraak

Een afspraak maken doet u bij ons gemakkelijk online. Vul uw gegevens in en u kunt dan direct een afspraak maken bij een therapeut naar keuze.

Online een afspraak maken bij Fysiotherapie Beelen

Bent u voor het eerst bij onze praktijk? Klik dan op de onderstaande button om uzelf te registeren en een afspraak te maken.

Bent u al eerder bij ons onder behandeling geweest? Dan kunt u via onderstaande button inloggen in ons afspraken portaal. Bent u het wachtwoord vergeten? U kunt automatisch een nieuw wachtwoord aanvragen, deze wordt direct naar u gemaild. Ook al bent u jaren geleden bij ons eenmalig geweest graag deze optie kiezen omdat u anders dubbel in ons systeem komt te staan!

Mail of bel ons

Komt u er niet uit of heeft u prangende vragen voordat u een afspraak wilt maken? Vul dan het contactformulier in of bel ons.

"

ERVARINGEN

Cliënten aan het woord

Ik ben erg tevreden over mijn behandeling met shockwave therapie bij fysiotherapie Beelen. Dankzij deze therapie met 8 shockwave behandelingen ben ik nu verlost van een langdurige peesblessure aan mijn bovenbeen en kan ik mij weer goed (pijnvrij) bewegen.

Loes Koopmans - Breukelen

Monique geeft altijd een goede uitleg bij alles wat ze doet. Zo blijft ik goed op de hoogte van alles wat ik mag verwachten.

De persoonlijke aandacht maakt voor mij dan ook het verschil om hier te komen.

Dhr. Oostvaart - Houten

Wegens gewrichtsklachten train ik ondertussen alweer meerdere jaren bij fysiotherapie Beelen. Het laatste jaar wegens corona in een groepje buiten. De training wordt geleid door de altijd enthousiaste fysio Bart. Het met elkaar trainen stimuleert. Bart is enorm creatief met het bedenken van een voor iedereen passend programma. Zo hoop ik langer fit te blijven en nog jarenlang te kunnen genieten van de dingen waar ik gelukkig van wordt!

Willem van Oosterom - Kockengen

Wilt u ook graag een review achterlaten voor ons dan waarderen we dat enorm. U kunt dit doen via Google zodat iedereen kan zien dat dit door u geschreven is. Via de onderstaande button kunt u een review schrijven.

E-mail ons

info@fysiotherapiebeelen.nl

Bel ons

0346 - 26 37 75

Bel ons

06 - 29 38 33 12

Locatie

Straatweg 71 A

3621 BJ Breukelen

OPENINGSTIJDEN

Maandag

07.30 - 21.00 uur

Dinsdag - Woensdag

08.00 - 21.00 uur

Donderdag

07.30 - 21.00 uur

Vrijdag

08.00 - 21.00 uur

Zaterdag 

08.30 - 10.30 uur