Fysiotherapie Beelen

Psycholoog

Fysiotherapie Beelen biedt naast fysiotherapie de mogelijkheid van persoonlijke begeleiding / coaching in samenwerking met Irma Kruijver van Teamric Training en Coaching.

Persoonlijke begeleiding

Er zijn verschillende vormen van persoonlijke begeleiding mogelijk: reïntegratie coaching bij ziekteverzuim en werkeloosheid; individuele coaching voor persoonlijke ontwikkeling en voor groei en ontwikkeling binnen het bedrijf.

Reïntegratie Coaching bij ziekteverzuim biedt uitkomst wanneer je beperkt functioneert op je werk of uitvalt vanwege psychische klachten. Je wordt ondersteund in het verbeteren van het psychische functioneren door inzicht in het eigen gedrag, de keuzes die je maakt en de valkuilen die je bij het werk tegenkomt. Door het verkregen inzicht en door middel van opdrachten en oefening om je persoonlijke effectiviteit en belastbaarheid te optimaliseren ben je in staat het werk te hervatten en niet opnieuw uit te vallen met klachten. Wij weten uit ervaring dat het weer aan het werk gaan of het weer plezier krijgen in werk, voor een groot gedeelte afhankelijk is van inzicht in eigen kracht en kwaliteiten en het loslaten van belemmeringen.

Beroepsmatige achtergrond

Irma heeft Geestelijke Gezondheidkunde gestudeerd aan de Universiteit van Maastricht. Geestelijke Gezondheidkunde is een studie in de Klinische Psychologie. Zij is gepromoveerd op het onderwerp ‘Communicatie in de Gezondheidszorg’ en heeft de opleidingen NLP en Systemisch Werk voltooid.

Dr. Irma Kruijver, Psychosociaal Deskundige, Coach
Teamric Training en Coaching
Postbus 26
2620 AA Breukelen
www.teamric.nl/

M: 06 – 50 22 11 23
E: i.kruijver@teamric.nl

Therapie

Algemene Fysiotherapie

Sport Fysiotherapie

Medical Taping

Manuele Therapie

Revalidatie voor COVID-19 patiënten

Aanvullend

Dry Needling

Medisch Training Centrum

Psycholoog

Blog

Contact

"

ERVARINGEN

Cliënten aan het woord

google

Jeanine van Voskuilen is echt top. Na jaren van mijn schouder klachten af. Een paar behandelingen en tips Ze wist het na een paar keer precies wat er was. Echt fantastisch. Geen pijn en gewoon mijn werk doen.

google

Mijn zoon is fantastisch behandeld. Super ervaring

google

Goed fysio gekregen.

Wilt u ook graag een review achterlaten voor ons dan waarderen we dat enorm. U kunt dit doen via Google zodat iedereen kan zien dat dit door u geschreven is. Via de onderstaande button kunt u een review schrijven.

E-mail ons

info@fysiotherapiebeelen.nl

Bel ons

0346 - 26 37 75

Bel ons

06 - 29 38 33 12

Locatie

Straatweg 71 A

3621 BJ Breukelen

OPENINGSTIJDEN

Maandag

07.30 - 21.00 uur

Dinsdag - Woensdag

08.00 - 21.00 uur

Donderdag

07.30 - 21.00 uur

Vrijdag

08.00 - 21.00 uur

Zaterdag 

08.30 - 10.30 uur