Fysiotherapie Beelen

Psycholoog

Fysiotherapie Beelen biedt naast fysiotherapie de mogelijkheid van persoonlijke begeleiding / coaching in samenwerking met Irma Kruijver van Teamric Training en Coaching.

Persoonlijke begeleiding

Er zijn verschillende vormen van persoonlijke begeleiding mogelijk: reïntegratie coaching bij ziekteverzuim en werkeloosheid; individuele coaching voor persoonlijke ontwikkeling en voor groei en ontwikkeling binnen het bedrijf.

Reïntegratie Coaching bij ziekteverzuim biedt uitkomst wanneer je beperkt functioneert op je werk of uitvalt vanwege psychische klachten. Je wordt ondersteund in het verbeteren van het psychische functioneren door inzicht in het eigen gedrag, de keuzes die je maakt en de valkuilen die je bij het werk tegenkomt. Door het verkregen inzicht en door middel van opdrachten en oefening om je persoonlijke effectiviteit en belastbaarheid te optimaliseren ben je in staat het werk te hervatten en niet opnieuw uit te vallen met klachten. Wij weten uit ervaring dat het weer aan het werk gaan of het weer plezier krijgen in werk, voor een groot gedeelte afhankelijk is van inzicht in eigen kracht en kwaliteiten en het loslaten van belemmeringen.

Beroepsmatige achtergrond

Irma heeft Geestelijke Gezondheidkunde gestudeerd aan de Universiteit van Maastricht. Geestelijke Gezondheidkunde is een studie in de Klinische Psychologie. Zij is gepromoveerd op het onderwerp ‘Communicatie in de Gezondheidszorg’ en heeft de opleidingen NLP en Systemisch Werk voltooid.

Dr. Irma Kruijver, Psychosociaal Deskundige, Coach
Teamric Training en Coaching
Postbus 26
2620 AA Breukelen
www.teamric.nl/

M: 06 – 50 22 11 23
E: i.kruijver@teamric.nl

Therapie

Algemene Fysiotherapie

Sport Fysiotherapie

Medical Taping

Manuele Therapie

Aanvullend

Dry Needling

Medisch Training Centrum

Psycholoog

Blog

Contact

"

ERVARINGEN

Cliënten aan het woord

Ik ben erg tevreden over mijn behandeling met shockwave therapie bij fysiotherapie Beelen. Dankzij deze therapie met 8 shockwave behandelingen ben ik nu verlost van een langdurige peesblessure aan mijn bovenbeen en kan ik mij weer goed (pijnvrij) bewegen.

Loes Koopmans - Breukelen

Monique geeft altijd een goede uitleg bij alles wat ze doet. Zo blijft ik goed op de hoogte van alles wat ik mag verwachten. De persoonlijke aandacht maakt voor mij dan ook het verschil om hier te komen.

Dhr. Oostvaart - Houten

We horen graag van je!

Contact informatie

E-mail ons

info@fysiotherapiebeelen.nl

Bel ons

0346 - 26 37 75

Bel ons

06 - 29 38 33 12

Locatie

Straatweg 71 A

3621 BJ Breukelen

OPENINGSTIJDEN

Maandag

07.30 - 21.00 uur

Dinsdag - Woensdag

08.00 - 21.00 uur

Donderdag

07.30 - 21.00 uur

Vrijdag

08.00 - 21.00 uur

Zaterdag 

08.30 - 10.30 uur