Fysiotherapie Beelen

MTC

Medisch Training Centrum te Breukelen voor Fysiotherapeutische begeleiding in de breedste zin van het woord.

CORONA UPDATE

Wegens de Corona crisis gaat de renovatie van het MTC niet door en zijn de tarieven verlaagd.
(prijs van 1x per week is : € 40,-)

Voor meer informatie kunt u altijd bellen of mailen naar de praktijk.

Medisch Trainingscentrum Breukelen

Onder begeleiding van een fysiotherapeut of personal trainer van Fysio Beelen wordt er in groepen of individueel getraind met een op maat gemaakt oefenprogramma. We hebben speciale groepen voor Ouderengym, Ouder & Baby training, Winterfit training.

Ook de populaire lessen zoals Yoga, Nordic Walking en Bootcamplight kunt u volgen bij Fysio Beelen. Het is dus mogelijk om zowel buiten als binnen te sporten.

Ook voor 1 op 1 personal training bent u bij ons op het juiste adres. Snel in shape komen na je zwangerschap, die laatste paar kilo’s kwijt raken of gewoon weer lekker in je vel zitten voor de zomer! Bij ons kun je terecht voor het perfecte schema voor jou!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@fysiotherapiebeelen.nl of stuur ons een appje.

Wilt u thuis alvast wat oefeningen doen kijk dan op ons blog of volg ons op instagram!

Fysiotherapie de Klerk/ Fysiotherapie Beelen

PowerFit

Trainingen

Bekijk al onze trainingen via ons YouTube kanaal

SPORTFYSIOTHERAPIE IN Breukelen

Praktijk Fysiotherapie Beelen is gespecialiseerd in sportfysiotherapie. Onze therapeuten kijken samen met jou naar de motoriek en coördinatie en analyseren daarmee hoe de blessure is ontstaan. Aspecten zoals coördinatie, snelheid, lenigheid, kracht en uithoudingsvermogen worden in het behandelplan meegenomen.

Het behandelplan van een sportblessure wordt afgestemd op de sport die je beoefent, op wat je kan en op wat je mag doen.

Voor het behandelen van sportblessures heeft de sportfysiotherapeut verschillende behandelmogelijkheden zoals oefenprogramma’s met of zonder gebruik van trainingsapparatuur. Taping, braces of mobiliserende technieken.

Uiteraard gaan behandelingen van sportblessures door de sportfysiotherapeut indien nodig in overleg met de trainer, en wordt een aangepast trainingsschema opgestelt. Het doel van de sportfysiotherpie is helder: herstellen tot op uw oorspronkelijke sportniveau.

Afspraak maken voor sportfysiotherapie in Breukelen? Een telefoontje is voldoende, je hebt geen verwijzing van een (huis)arts nodig.

Therapie

Algemene Fysiotherapie

Sport Fysiotherapie

Medical Taping

Manuele Therapie

Revalidatie voor COVID-19 patiënten

Aanvullend

Dry Needling

Medisch Training Centrum

Psycholoog

Blog

Contact

"

ERVARINGEN

Cliënten aan het woord

google

Jeanine van Voskuilen is echt top. Na jaren van mijn schouder klachten af. Een paar behandelingen en tips Ze wist het na een paar keer precies wat er was. Echt fantastisch. Geen pijn en gewoon mijn werk doen.

google

Mijn zoon is fantastisch behandeld. Super ervaring

google

Goed fysio gekregen.

Wilt u ook graag een review achterlaten voor ons dan waarderen we dat enorm. U kunt dit doen via Google zodat iedereen kan zien dat dit door u geschreven is. Via de onderstaande button kunt u een review schrijven.

E-mail ons

info@fysiotherapiebeelen.nl

Bel ons

0346 - 26 37 75

Bel ons

06 - 29 38 33 12

Locatie

Straatweg 71 A

3621 BJ Breukelen

OPENINGSTIJDEN

Maandag

07.30 - 21.00 uur

Dinsdag - Woensdag

08.00 - 21.00 uur

Donderdag

07.30 - 21.00 uur

Vrijdag

08.00 - 21.00 uur

Zaterdag 

08.30 - 10.30 uur