Fysiotherapie Beelen

Personal training

Trainen met een personal trainer is niet alleen leuk, het is ook nog eens dé manier op om een verantwoorde manier te sporten.

PERSONAL TRAINING IN Breukelen

Trainen met een personal trainer betekent heerlijk sporten onder professionele begeleiding. Nadat je bij fysiotherapie  Beelen uitbehandeld bent en toch nog graag onder begeleiding wilt sporten is een personal trainer iets voor jou!

Door met een personal trainer aan de slag te gaan, heb je de meest effectieve manier van bewegen te pakken. De trainer kan begeleiden in allerlei verschillende doelen. Of dat je nu in het natraject zit nadat u bij de fysiotherapeut bent geweest, afvallen, na een zwangerschap weer fit raken of trainen met een fysieke beperking, de personal trainers maken samen met jou een reëel bewegingsplan en jullie gaan samen aan de slag!

Medisch Training Centrum

Voor al uw zorg rondom bewegen kunt u terecht bij Medisch Trainingscentrum Breukelen.Onder begeleiding van een fysiotherapeut of personal trainer van Fysio Beelen wordt er in groepen of individueel getraind met een op maat gemaakt oefenprogramma.

We hebben speciale groepen voor Ouderengym, Ouder & Baby training, Winterfit training. Ook de populaire lessen zoals Yoga, Nordic Walking en Bootcamplight kunt u volgen bij Fysio Beelen. Het is dus mogelijk om zowel buiten als binnen te sporten.

Ook voor 1 op 1 personal training bent u bij ons op het juiste adres. Snel in shape komen na je zwangerschap, die laatste paar kilo’s kwijt raken of gewoon weer lekker in je vel zitten voor de zomer! Bij ons kun je terecht voor het perfecte schema voor jou!

Therapie

Algemene Fysiotherapie

Sport Fysiotherapie

Medical Taping

Manuele Therapie

Revalidatie voor COVID-19 patiënten

Aanvullend

Dry Needling

Medisch Training Centrum

Psycholoog

Blog

Contact

"

ERVARINGEN

Cliënten aan het woord

google

Jeanine van Voskuilen is echt top. Na jaren van mijn schouder klachten af. Een paar behandelingen en tips Ze wist het na een paar keer precies wat er was. Echt fantastisch. Geen pijn en gewoon mijn werk doen.

google

Mijn zoon is fantastisch behandeld. Super ervaring

google

Goed fysio gekregen.

Wilt u ook graag een review achterlaten voor ons dan waarderen we dat enorm. U kunt dit doen via Google zodat iedereen kan zien dat dit door u geschreven is. Via de onderstaande button kunt u een review schrijven.

E-mail ons

info@fysiotherapiebeelen.nl

Bel ons

0346 - 26 37 75

Bel ons

06 - 29 38 33 12

Locatie

Straatweg 71 A

3621 BJ Breukelen

OPENINGSTIJDEN

Maandag

07.30 - 21.00 uur

Dinsdag - Woensdag

08.00 - 21.00 uur

Donderdag

07.30 - 21.00 uur

Vrijdag

08.00 - 21.00 uur

Zaterdag 

08.30 - 10.30 uur