Fysiotherapie Beelen

Historie van de praktijk

Geschiedenis

Praktijk voor Fysiotherapie Beelen is in september 1982 gestart in “Noord” en is daarmee al jaren een vertrouwde naam in Breukelen en omstreken. In 1996 is de praktijk verhuisd naar de Straatweg in het voormalig gebouw van het waterbedrijf (De Druppel 2002). Hier konden we een aantal diepgekoesterde wensen vervullen, namelijk de beschikking hebben over een oefen- en trainingzaal én ruimte om onze visie op fysiotherapie in het algemeen uit te kunnen dragen.

Ons motto was: “Bewegen op een verantwoorde wijze”, waarbij wij “breed gespecialiseerde fysiotherapeutische zorg voor iedereen” voor ogen hadden. Wij menen dat wij daar met ons team zeer gemotiveerde en professionele fysiotherapeuten zeer wel in geslaagd zijn.
In 1998 werden wij een “Medplan” praktijk; “Medplan” stond voor een groep vooruitstrevende praktijken die hun kennis en expertise bundelden én uitwisselden om zo een hogere kwaliteit fysiotherapie te kunnen bieden. Ook werd er een scheiding gemaakt tussen de reguliere een-op-een fysiotherapie en de fysiotherapie in groepsverband. 

Aanbod

Een van de eerste aanvullingen op ons aanbod werd de Arbeidsgerelateerde reïntegratie- en revalidatietrainingen, waarbij een nauwe samenwerking met Arbo-diensten een uitstekende springplank bleek om andere trainings- en oefenvormen te introduceren.

Door onze jarenlange ervaring met groepstrainingen in de Hydrotherapie was de link van een-op-een fysiotherapie naar groepsgewijze fysiotherapie snel gezet. De naam van de afdeling groepstrainingen veranderde eind jaren 90 in “de Gezonde Zaak” en gestaag breidde ons aanbod aan gespecialiseerde trainingen zich uit. COPD-trainingen, Diabetes-trainingen, Cardio-trainingen, maar bijvoorbeeld ook belastbaarheidstrainingen na een reguliere behandelingssessie fysiotherapie om preventief toekomstige recidieven te voorkomen of om net dat beetje extra conditie te krijgen dat bewegen weer echt leuk maakt. Maar wel “op (para-) medisch verantwoorde wijze”!

Ons motto: “Bewegen op een verantwoorde wijze” werd gewijzigd in: ”Uw bewegen is onze Zorg” en is sindsdien steeds een positieve uitdaging voor ons gebleven. Daarnaast is het een reden om onze professionaliteit hoog in ons vaandel te houden. Dat wij hierin nog steeds slagen getuigt het feit dat wij in augustus 2007 als een van de eerste 16 eerstelijns Fysiotherapiepraktijken in Nederland het felbegeerde HKZ- certificaat mochten ontvangen. Deze ISO-certificering voor de zorg staat garant voor een continue kwaliteitsbewaking van de zorg die wij U willen leveren. In juni 2011 hebben wij onze Plusaudit gehaald en ons daarmee een “ster” verworven op het gebied van excellente zorg. Juli 2013 werd de heraudit behaald, het bewijs dat we het hoge niveau weten te continueren in ons dagelijks handelen.

Juni 2015 was het moment om de vernieuwde audit te doorstaan. Als een van de eerste praktijken gaan we aan de slag met effectiviteitsmanagement in de fysiotherapie. Een volgende stap in meetbare effectiviteit en efficientie van de fysiotherapeutische zorg.

Therapie

Algemene Fysiotherapie

Sport Fysiotherapie

Medical Taping

Manuele Therapie

Revalidatie voor COVID-19 patiënten

Aanvullend

Dry Needling

Medisch Training Centrum

Psycholoog

Blog

Contact

"

ERVARINGEN

Cliënten aan het woord

google

Jeanine van Voskuilen is echt top. Na jaren van mijn schouder klachten af. Een paar behandelingen en tips Ze wist het na een paar keer precies wat er was. Echt fantastisch. Geen pijn en gewoon mijn werk doen.

google

Mijn zoon is fantastisch behandeld. Super ervaring

google

Goed fysio gekregen.

Wilt u ook graag een review achterlaten voor ons dan waarderen we dat enorm. U kunt dit doen via Google zodat iedereen kan zien dat dit door u geschreven is. Via de onderstaande button kunt u een review schrijven.

E-mail ons

info@fysiotherapiebeelen.nl

Bel ons

0346 - 26 37 75

Bel ons

06 - 29 38 33 12

Locatie

Straatweg 71 A

3621 BJ Breukelen

OPENINGSTIJDEN

Maandag

07.30 - 21.00 uur

Dinsdag - Woensdag

08.00 - 21.00 uur

Donderdag

07.30 - 21.00 uur

Vrijdag

08.00 - 21.00 uur

Zaterdag 

08.30 - 10.30 uur