Pages Menu

Teamric training en coaching

 

Teamric

Fysiotherapie Beelen biedt naast fysiotherapie de mogelijkheid van persoonlijke begeleiding / coaching in samenwerking met Irma Kruijver van Teamric Training en Coaching.

Er zijn verschillende vormen van persoonlijke begeleiding mogelijk: reïntegratie coaching bij ziekteverzuim en werkeloosheid; individuele coaching voor persoonlijke ontwikkeling en voor groei en ontwikkeling binnen het bedrijf.

Reïntegratie Coaching bij ziekteverzuim biedt uitkomst wanneer je beperkt functioneert op je werk of uitvalt vanwege psychische klachten. Je wordt ondersteund in het verbeteren van het psychische functioneren door inzicht in het eigen gedrag, de keuzes die je maakt en de valkuilen die je bij het werk tegenkomt. Door het verkregen inzicht en door middel van opdrachten en oefening om je persoonlijke effectiviteit en belastbaarheid te optimaliseren ben je in staat het werk te hervatten en niet opnieuw uit te vallen met klachten. Wij weten uit ervaring dat het weer aan het werk gaan of het weer plezier krijgen in werk, voor een groot gedeelte afhankelijk is van inzicht in eigen kracht en kwaliteiten en het loslaten van belemmeringen.

Beroepsmatige achtergrond: Irma heeft Geestelijke Gezondheidkunde gestudeerd aan de Universiteit van Maastricht. Geestelijke Gezondheidkunde is een studie in de Klinische Psychologie. Zij is gepromoveerd op het onderwerp ‘Communicatie in de Gezondheidszorg’ en heeft de opleidingen NLP en Systemisch Werk voltooid.


Dr. Irma Kruijver, Psychosociaal Deskundige, Coach
Teamric Training en Coaching
Postbus 26
2620 AA Breukelen
http://www.teamric.nl/

M: 06-50221123
E: i.kruijver@teamric.nl