Pages Menu

Swim to Fight Cancer

Na een aantal succesvolle edities in andere steden wordt het zwemevenement Swim to Fight Cancer deze zomer voor de eerste keer in de gemeente Stichtse Vecht georganiseerd. Op zondag 2 september 2018 doet een team van Fysiotherapie Beelen mee om geld in te zamelen voor dit goede doel. Deelnemers zwemmen een tocht van 2 kilometer in de Vecht bij Breukelen. Zwemmers van alle leeftijden komen hiermee in actie om samen de strijd tegen kanker aan te gaan

Bij ons in de praktijk worden veel mensen behandeld die kanker hebben (gehad). Wij zien dagelijks tegen welke uitdagingen en problemen ze aanlopen. Verder wetenschappelijk onderzoek is nodig en kan er aan bijdragen om de behandeling verder te verbeteren. Wij zien het als een sportieve uitdaging om aan dit mooie evenement mee te doen en samen zoveel mogelijk geld op te halen!

Op de website https://stichtsevecht.swimtofightcancer.nl/fysiotherapiebeelen kunt u ons sponsoren. Rechts op die pagina kunt u klikken op de knop ‘Doneer’ om te helpen ons sponsorgeld bij elkaar te brengen. Ook kunt u uw donatie afgeven op de praktijk. We zijn blij met elke bijdrage.

Alvast bedankt voor uw steun

Fysiotherapie Beelen