Fysiotherapie Beelen

Hartrevalidatie

Waarom kies je voor HARTREVALIDATIE IN utrecht?

In samenwerking met Cardiologie Centra Nederland geeft Fysiotherapie de Klerk een Cardiovitaal programma. Een Cardiovitaal programma is een beweeg programma gespecialiseerd omtrent hart en vaat ziekten. Het doel van dit programma is om weer vertrouwen te krijgen in uw eigen lichaam, hart en bloedvaten zodat u zelfstandig weer durft en kan sporten.

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat deelname aan een beweeg programma voor hart revalidatie het risico op nieuwe hart- en vaat problemen vermindert en een positief effect heeft op uw conditie en psychisch en sociaal funtioneren. Hiernaast is het omgaan met lotgenoten, mensen die net als u aan het revalideren zijn vanwege hartklachten, kan herstelbevorderend werken.

VOOR WIE IS HET BEWEEG PROGRAMMA BEDOELD?

Nadat u een hartinfarct heeft meegemaakt of een hartoperatie heeft ondergaan, is het verstandig om onder begeleiding van een fysiotherapeut het herstel te bevorderen en uw conditie te verbeteren. Wanneer u toestemming heeft van uw cardioloog kunt u deelnemen aan het Cardiovitaal programma.

In een periode van 12 weken wordt u begeleid in het leren opzoeken van uw fysieke grenzen, uw eventuele angstenworden overwonnen en uw conditie wordt opgebouwd.

WANNEER WORDT HET CARDIOVITAAL PROGRAMMA AANGEBODEN?

Maandag: 13.00 – 17.00 uur
Woensdag: 13.00 – 17.00 uur

Therapie

Algemene Fysiotherapie

Sport Fysiotherapie

Medical Taping

Manuele Therapie

Revalidatie voor COVID-19 patiënten

Aanvullend

Dry Needling

Medisch Training Centrum

Psycholoog

Blog

Contact

"

ERVARINGEN

Cliënten aan het woord

Ik ben erg tevreden over mijn behandeling met shockwave therapie bij fysiotherapie Beelen. Dankzij deze therapie met 8 shockwave behandelingen ben ik nu verlost van een langdurige peesblessure aan mijn bovenbeen en kan ik mij weer goed (pijnvrij) bewegen.

Loes Koopmans - Breukelen

Monique geeft altijd een goede uitleg bij alles wat ze doet. Zo blijft ik goed op de hoogte van alles wat ik mag verwachten.

De persoonlijke aandacht maakt voor mij dan ook het verschil om hier te komen.

Dhr. Oostvaart - Houten

Wegens gewrichtsklachten train ik ondertussen alweer meerdere jaren bij fysiotherapie Beelen. Het laatste jaar wegens corona in een groepje buiten. De training wordt geleid door de altijd enthousiaste fysio Bart. Het met elkaar trainen stimuleert. Bart is enorm creatief met het bedenken van een voor iedereen passend programma. Zo hoop ik langer fit te blijven en nog jarenlang te kunnen genieten van de dingen waar ik gelukkig van wordt!

Willem van Oosterom - Kockengen

Wilt u ook graag een review achterlaten voor ons dan waarderen we dat enorm. U kunt dit doen via Google zodat iedereen kan zien dat dit door u geschreven is. Via de onderstaande button kunt u een review schrijven.

E-mail ons

info@fysiotherapiebeelen.nl

Bel ons

0346 - 26 37 75

Bel ons

06 - 29 38 33 12

Locatie

Straatweg 71 A

3621 BJ Breukelen

OPENINGSTIJDEN

Maandag

07.30 - 21.00 uur

Dinsdag - Woensdag

08.00 - 21.00 uur

Donderdag

07.30 - 21.00 uur

Vrijdag

08.00 - 21.00 uur

Zaterdag 

08.30 - 10.30 uur